Udlejning

CC Property er specialister indenfor udlejning af kontorejendomme og butikker, såvel strøgbutikker som butikker i centre.

Vi råder over specialister med relevant uddannelsesmæssig baggrund og mangeårig erfaring fra erhvervsmæglerbranchen, pensionskasser og institutionelle ejendomsselskaber.

Vi besidder den viden, der skal til for at fastsætte den markedskonforme leje og øvrige lejevilkår.

Vores specialister har stor erfaring med konvertering af kontordomiciler til multibruger-kontorejendomme med fælles faciliteter. Vi har erfaring og indsigt i drifts-, forbrugs- og lejerforeningsbudgetter, som er afgørende for en succesfuld udlejning af disse multibruger-kontorejendomme.

Gennem vores daglige arbejde med udlejning af erhvervsejendomme og kontakt med institutionelle og andre professionelle ejendomsaktører samt stibevis af virksomheder sikrer vi, at vi stedse har fingeren på pulsen på det omskiftelige erhvervs-udlejningsmarked.

Vi rådgiver vores kunder på et højt fagligt niveau og med en strategisk tilgang til udlejningsarbejdet. Vi er ildsjæle, der brænder for udlejningsarbejdet, hvor vi med vores faglighed, seriøsitet og energi opnår resultater, der tilfører værdi til vores kunder.

Vi har særligt fokus på udlejning af erhvervsejendomme i Storkøbenhavn afgrænset af Køge, Roskilde og Hillerød. Uden for dette område samarbejder vi med lokale erhvervsmæglere, der sidder med særligt markedskendskab til netop deres lokalområde. Derved sikrer vi, at vores kunder altid får den optimale rådgivning og fokus på udlejningsarbejdet, uanset hvor i Danmark ejendommen er beliggende samtidig med at kunden er trygge rammer hos os.